over ons uitgeest

Sinds 1 januari 2020 nieuwe gezichten

Wij, Tinou Jonker – de Boer en Iboyca Holkenborg hebben de verloskundigenpraktijk overgenomen van Petra Weij en Lia de Ruijter.

Zelfde Praktijk,
Nieuwe ervaring

Petra Weij en Lia de Ruijter zijn voor velen een begrip. Jarenlang waren zij de liefdevolle gezichten van Verloskundigenpraktijk Uitgeest en Akersloot. Wij zijn trots dat Petra en Lia achter onze deskundigheid en persoonlijke manier van werken staan en dat zij ons sinds 1 januari 2020 hun praktijk toevertrouwen.

Praktijk Locatie Uitgeest

Molenstraat 1
19 11 BR Uitgeest

Route »

Praktijk Locatie Akersloot

Julianaweg 20
1921 BG Akersloot

Route »

verloskundigen team uitgeest

Verloskundigen in Uitgeest & Akersloot

Onze verloskundigenpraktijk is er voor zwangeren uit Uitgeest, Akersloot en omgeving. Wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Woon je niet in de regio maar wil je ons graag als je verloskundige? We bespreken graag samen de mogelijkheden.

Het team verloskundigen

Vier vaste verloskundigen vormen samen het team van de praktijk voor Uitgeest en Akersloot. Tijdens je zwangerschap ontmoet je heel geleidelijk iedere verloskundige. Zo is er altijd een vertrouwde verloskundige bij je bevalling.

Wij zijn er voor jou

Daarom:

u
Zijn wij bereikbaar voor al je vragen en zorgen over je zwangerschap

Krijg je alle zorg voor jouw zwangerschap binnen de praktijk

N
Bieden wij je ons eigen echocentrum
}
Kun je ook einde middag of begin van de avond een afspraak maken voor het spreekuur
Kun je extra controles of extra tijd inplannen
Begeleiden wij zowel je thuisbevalling als je bevalling in het RKZ of MCA
Als jij tijdens de bevalling wordt overgenomen door het ziekenhuis blijven wij (indien gewenst) bij jou
Hartjesspreekuur: Vanaf 13 weken zwangerschap kun je 2-wekelijks langskomen om het hartje te horen.

Veelgestelde vragen

Hoe groot en ervaren is jullie team?

Wij werken met vier vaste verloskundigen. Onze manier van werken is in deze regio uniek. Elke dag zullen er twee verloskundigen voor jullie klaar staan. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een verloskundige van onze praktijk aan jouw bed komt, ook in het geval van drukte. Bekende gezichten, tijd hebben voor de zorg en bij de bevalling blijven ook als je tijdens de bevalling wordt overgenomen door het ziekenhuis, daar staan wij voor.
Alle verloskundigen hebben veel ervaring en hebben al bij vele bevallingen aanwezig mogen zijn. Je bent bij ons in goede handen!

Maken jullie gebruik van een geboorteplan?

Aan het einde van de zwangerschap gaan wij met jou (en je partner) de bevalling bespreken. Het geboorteplan hoort hier zeker bij. Deze krijg je van ons mee tijdens de zwangerschap en kun je thuis samen invullen. Heb je geen behoefte om deze in te vullen? Geen probleem, het geboorteplan is vrijblijvend.

Heb ik tijdens mijn zwangerschap altijd dezelfde verloskundige?

Wij werken met meerdere verloskundigen. Dit houdt in dat je ook verschillende gezichten kunt treffen in de zwangerschap. Vind je het fijn om maar 2 of 3 verloskundigen te zien in de zwangerschap? Of wens je het hele team te leren kennen? De keuze is helemaal aan jou en we passen het aan naar jouw wensen.

Ik ben niet zwanger, wel een kinderwens.

Veel mensen denken dat een verloskundige alleen voor mensen is die daadwerkelijk zwanger zijn. Maar dit is zeker niet waar! Hebben jullie een kinderwens? En vind je het fijn om met ons te praten over het zwanger worden? Bel ons dan voor een afspraak en wij zullen je vragen beantwoorden en alvast informatie meegeven.

Wat doet een verloskundige?

Deze vraag wordt ons nog regelmatig gesteld en is een hele logische vraag. Je bent zwanger, je meldt je aan bij een praktijk, maar wat doet een verloskundige dan precies? Als je gezond zwanger bent zijn wij verantwoordelijk voor jouw zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij begeleiden jullie door elke fase heen en controleren jou en de baby. Op onze website geven wij hier meer uitleg over.

Wij kijken ernaar uit om je in deze bijzondere periode te mogen begeleiden.
Staat jouw vraag hierboven niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Contact

085 0797080 Praktijk
085 0797082 Spoed

info@verloskundigenuitgeest.nl

Adressen

Verloskundigenpraktijk
Uitgeest & Akersloot
Molenstraat 1
19 11 BR Uitgeest

Julianaweg 20
1921 BG Akersloot

Aanmelden

Meld online je zwangerschap bij onze praktijk aan.

Privacyverklaring
Cookiebeleid