Onze samenwerkingen

In de zwangerschap kom je bij ons voor verloskundige zorg. Wij kijken of de baby goed groeit, het hartje mooi klopt en of jouw gezondheid goed gaat. Maar er is zoveel meer in de zwangerschap wat van toevoeging kan zijn. Wij zijn daarom samenwerkingen aangegaan met een dames die dat ‘extra’ in jouw zwangerschap kunnen bieden. Tijdens de eerste controle op onze praktijk krijg je van elke samenwerking een flyer mee en kun je gebruik maken van een speciaal tarief.

Dietiste

De Voedingstuin

De voedingstuin zijn diëtistes die zich bij ons in het pand bevinden. Zij bieden consulten aan in de zwangerschap om jou te ondersteunen op voedingsgebied. Dit kan zijn, omdat je bijvoorbeeld erg misselijk bent of graag wil letten op gewichtafname of toename. Wat is gezond om te eten voor jouw baby? Hoe kun je eten als je misselijk bent? Hoeveel kilo kom je aan in de zwangerschap en hoe kun je dit zo netjes mogelijk houden?

Massage en voetreflexen

Daily Balance

Zwanger zijn is soms best hard werken. Je lichaam verandert, je bent hormonaal anders, je werk en je huishouden gaat door. Hoe lekker kan het dan zijn om even een moment ontspanning te hebben? Even een massage waarbij alle spieren ontspannen. Een cadeautje voor jezelf! De massages worden gedaan door Claudia Buhre op onze locatie. Claudia biedt naast zwangerschapsmassages ook kraambedmassage en voetreflexen aan.

Lactatiekundige

Liesbeth van Amerongen

Liesbeth van Amerongen is een bekende lactatiekundige uit de regio. Een lactatiekundige is iemand die jou kan helpen bij het geven van borstvoeding. Zij geeft tips en adviezen. Liesbeth biedt regelmatig lactatiekundige hulp aan voor in het kraambed en in de periode daarna. Voor onze zwangeren biedt zij echter ook de mogelijkheid om in de zwangerschap al een keer te komen voor een consult. Sommige vrouwen vonden het geven van borstvoeding de eerst keer lastig, voor deze vrouwen kan het zeer nuttig zijn om in de zwangerschap alvast te praten en een plan te maken. Is dit je eerste kindje? Het kan goed zijn om alvast informatie te ontvangen, om te praten over verwachtingen, en tips te krijgen. Liesbeth biedt afspraken aan op haar locatie, maar ook bij ons op de praktijk of bij jou thuis.

Fotografie

Roos Koman

De zwangerschap, de kraamweek, het eerste jaar van jullie baby, de tijd gaat vliegen. Voor je het weet is jullie kleine baby niet meer klein en loopt hij of zij alweer rond en denk je terug aan die bijzondere tijd. Hoe fijn kan het zijn als je hier dan mooie foto’s van hebt? Voor jezelf, voor opa/oma en natuurlijk voor je kindje later. Roos is gespecialiseerd in zwangerschapsfoto’s, newbornshoots en het fotograferen van kindjes en hun familie. De shoots worden gedaan op de locatie van jullie keuze. Dit kan bijvoorbeeld zijn in haar studio, buiten of bij jullie thuis. Newbornshoots zullen altijd aan huis plaats vinden, wat het prettigste is voor jullie baby en jezelf zo kort na de bevalling.

Wanneer je vragen hebt en/of meer informatie wilt, laat het ons weten.

Contact

085 0797080 Praktijk
085 0797082 Spoed

info@verloskundigenuitgeest.nl

Adressen

Verloskundigenpraktijk
Uitgeest & Akersloot
Molenstraat 1
19 11 BR Uitgeest

Julianaweg 20
1921 BG Akersloot

Aanmelden

Meld online je zwangerschap bij onze praktijk aan.

Privacyverklaring
Cookiebeleid